Kategorier
Markis

Är markiser påverkade av modetrender eller politik i Stockholm?

Att det skulle gå mode i markiser som sätts upp i Stockholm kan vara förståeligt. Men mer troligt är att man håller sig till klassikerna i första hand. 

Det finns säkert mycket som kan påverka hur en markis ser ut. I första hand har det självklart med funktionen att göra. Om den inte fungerar som den ska kommer det inte att bli många sålda markiser i det här landet. I andra hand spelar trender kopplat till mode in, när det gäller hur den ser ut såklart. 

Att politiska beslut kan påverka marknaden för markiser kan kännas långsökt. Men om man tänker efter kan de lagar som stiftas bidra till att det i det långa loppet blir lättare eller svårare att både sälja och montera upp markiser. Med det sagt finns det alltid en koppling till allt som sker.

Markiser för alla behov finns i Stockholm

Det är främst regler för byggande och restriktioner runt det som kommer påverka dig när det gäller att montera markiser på offentliga områden. Men även om du ska campa kan det påverka dig, för du vet väl att en husvagn kan ha en markis liksom en husbil? Där är det brandskyddsmyndigheten som har regler. 


Bor du i Stockholm eller har vägarna förbi kan du se utställningar om markiser och vilka slags användningsområden det finns för dem. Där kommer du säkerligen finna något som passar. Om du inte har möjlighet att ta dig till Stockholm för att se på markiser är det möjligt att se dem på nätet istället. För mer information om markiser se markisstockholm.nu.