Kategorier
Golv

Dammfri golvslipning i Stockholm

De flesta trägolv går att slipa om när de blir slitna. En golvslipning i Stockholm är dessutom mycket billigare än att lägga in nya golv. Här är några tips.

De flesta trägolv går att slipa om bara de inte är för tunna. En golvslipning kostar dessutom betydligt mindre än att lägga in nya golv och är också ur miljösynpunkt mycket bättre. Är man osäker på om det går att slipa ett golv kan man rådfråga en golvslipningsfirma. De flesta företag erbjuder kostnadsfri besiktning i samband med offertförfrågan.

Det är viktigt att man också skyddar trägolvet med en ytbehandling efter att man slipat det. Har man tröttnat på sitt trägolv och vill ha en lite större förändring kan man förändra golvet genom att välja en annan ytbehandling. Man kan exempelvis välja en matt lack eller en golvolja som är pigmenterad. Valmöjligheterna är stora och det är därför klokt att rådfråga golvslipningsföretaget.

Golvslipning utförd av ett auktoriserat företag

Hur mycket en golvslipning i Stockholm kostar beror på hur stort rummet är och vilken ytbehandling man väljer. Som privatperson kan man använda sig av rotavdraget vilket får ner priset en hel del. Därför lönar det sig heller sällan att själv slipa golvet genom att hyra en maskin. Dagens golvslipningsföretag använder sig dessutom av dammfria maskiner som samlar upp slipdammet.

Det man ska tänka på när man väljer golvslipningsföretag är att välja en firma som är erfaren och auktoriserad. Ta även referenser och kontrollera dessa genom att ringa upp och ställa frågor. Var noga med att få garanti på golvslipningen. Mer om golvslipning hittar du här: https://www.wasaparkettservice.se/