Kategorier
VVS

Stopp i avloppet? Kontakta rörmokare i Stockholm

Problem med avloppet är något av det värsta man kan få. Man behöver hjälp och det är snabbt. Rörmokare i Stockholm är räddaren i nöden som får allt att funka.

Det var total kaos i hemmet. Elin och Martin hade länge planerat för en stor fest. Alla i vänner och familj skulle komma och de skulle komma att bli över fyrtio personer. De hade lagt festen på en lördag, bara för att alla skulle ha möjlighet att vara med så länge som möjligt.

Men det som inte fick hända, hände. När Martin kom hem från jobbet, så upptäckte han att det var högt vatten i toaletten. Han testade spola igen, men vattnet blev ännu högre. Det var stopp i avloppet. Hur skulle de hinna lösa detta innan den stora festen skulle gå av stapeln? Martin slängde sig över datorn och letade upp en rörmokare för att få hjälp i tid.

Rörmokare har verktygen som behövs

Som tur var bodde Martin och Elin i Stockholm kommun. De hade gott om företag runt omkring sig som hade den kunskap som behövdes. Martin fick tag i en rörmokare som var redo att gå in jourtid för att ta hand om stoppet i avloppet.

Till sin hjälp hade han med sig en kamera, för att kunna lokalisera var stoppet satt. Därefter gjorde han en spolning av rören. Detta fick stoppet att lösas upp och Martin och Elin kunde slappna av igen. Allt var klart och festen kunde fortfarande bli av utan att gästerna skulle behöva använda gräset som toalett. Mer om rörmokare kan du läsa på denna sida: rörmokarestockholm.biz