Kategorier
Flytt

Flyttfirma i Stockholm – ta hjälp

Att flytta till en ny lägenhet, eller en villa, ser de flesta fram emot med glädje. Mindre spännande är själva flytten. Anlita en flyttfirma i Stockholm.

Du har bott i en lägenhet i utkanten av Stockholm. Nu har du fått en ny och större bostadsrätt närmare innerstaden och din arbetsplats. Du har redan i tankarna börjat möblera din nya bostad, men i takt med att tidpunkten för flytt närmar sig börjar du bli bekymrad. Den gamla lägenheten måste ju tömmas på möbler och annat.

Någon större erfarenhet från att flytta har du inte. Du funderar på om du måste montera isär din stora bokhylla eller om den kan flyttas i ett stycke. Det är ingenting du klarar själv. I ditt källarförråd har du grejer som du gömt undan och som du tänker lämna till en anläggning för återvinning.

Flyttfirma kan fixa både packning, transport och flyttstädning

Istället för att hyra släp och flytta själv tänker du kontakta en flyttfirma i Stockholm. Du tar in offerter från några olika firmor och bland andra flyttfirma Peter Åkare i Stockholm. För att få underlag till offerten fyller du i en blankett där du uppger din nuvarande vånings storlek och skickar den med e-post. Du får direkt en offert med pris på flytten och med rutavdrag.

Du packar dina saker själv och i god tid får du flyttkartonger från flyttfirman. Någon dag innan flytten kommer du på att din lägenhet ska flyttstädas. Goda råd är dyra, men du kontaktar flyttfirman som kan utföra städarbetet, som utför flyttstädning med garanti.